Bedrijfsprofiel

Mondiale heeft een reputatie als een van de toonaangevende dealers in werktuigmachines in Europa, zowel gebruikte als nieuwe machines, van individuele machines tot complete fabrieken. Mondiale werd opgericht in 1921 en heeft zijn hoofdkantoor in Zele, België. Het bedrijf is gespecialiseerd in het wereldwijd kopen en verkopen van machines.

Wandel mee door Mondiale's
15.000 vierkante meter showroom ...

1359/5000 Mondiale is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte draaibanken, CNC-draaibanken, universele freesmachines, CNC-freesmachines, verticale boormolens, CNC verticale boormolens, CNC verticale bewerkingscentra, CNC horizontale bewerkingscentra, CNC bedfreesmachines, horizontale boormolens, CNC horizontale boormolens , verticale boormolens, CNC verticale boormolens, oppervlakte- en cilindrische slijpers, CNC oppervlakte- en cilindrische slijpmachines. De nieuwe en gebruikte voorraad bestaat uit meer dan 800 CNC- en conventionele machines in al deze categorieën en nog veel meer.

In 1989 werd Mondiale lid van Harry Vraets Machinery BV (HVM), een gerenommeerd bedrijf met een 35-jarige geschiedenis als een wereldwijd handelsbedrijf in grote machines (nieuw en gebruikt). Samen hebben Mondiale en HVM een uitgebreid magazijn van 15.000 m2 met 14.000 m2 gebruikte machines en een showroom van 1000 m2 voor nieuwe machines. De nieuwe showroom van machines bevat de volgende machines:

– Poreba, draaibanken (conventioneel, inleren, CNC)
– Samsung, CNC-draaibanken en CNC draai / freescentra
– Mondiale, draaibanken en horizontale boormolens (conventioneel, teach in, CNC)

De krachtige samenwerking tussen Mondiale en HVM biedt klanten een van de grootste selecties van nieuwe en gebruikte machines in Europa, allemaal beschikbaar voor inspectie in het magazijn en de showroom aan Gentesteenweg 311, B-9240 Zele, België.

We verwelkomen u graag in onze 15.000 vierkante meter showroom!

De krachtige samenwerking tussen Mondiale en HVM biedt u 1 van de grootste selecties van nieuwe- en tweedehands metaalbewerkingsmachines in Europa